29 augusti 21:52 måndagen födelsedagspresent från moster med familj direkt ifrån new york
- now I know victoria's secret!

28 augusti 19:23 söndag

denna vecka har varit helt gaaalen.
det är verkligen ett pressat schema som vi jobbar efter. hann i alla fall med veckans stor uppgift som vi fick två dagar på oss att göra. det var att intervjua en person, fotografera personen så att det finns fem olika personbilder samt en bild som beskriver en känsla och skriva ett personporträtt på 5000 tecken. känns skönt faktiskt.
mammi och pappi åkte till sthlm i fredags och kommer hem idag så i torsdags åkte jag till kopparberg för att hämta "barnvakten" som var ingen mindre än min goding!
nu är han hemma i gävle men han kommer hit till helgen igen, som tur är.

22 augusti 21:49 måndag

mina sista dagar på sommarlovet tillbringade jag i karlstad på inflyttningsfest x2.
på fredag stod lovisa och bea för festen i deras snygga 3a, nykter vart det då det var jag som var chaufför. på lördagen vände vi upp och ner på tellan och erlands lägenhet som också är i karlstad.
den är supersnygg och jag hade verkligen supertrevligt lördag!

idag har jag gjort min första skoldag i molkom. det är ett väldigt smockat schema med olika aktiviteter som inträffar minst en gång i veckan fram till jullovet. det märks tydligt då vi redan har fått hemuppgift att göra tills imorgon, och tills på onsdag, och tills på fredag.. love it! nu jävlar

17 augusti 21:35 onsdag


måndagen var rena rama kaos dagen. inte nog med att jag var skitnervös inför antagningsintervjuen så hann jag inte ens utanför stan innan mamma ringer och ber mig att hämta upp henne då hon var tvungen att åka till karlstads sjukhus. hon ramlade ju ner för en stege för nån vecka sen och fick sig ett stort jävla sår på benet (& tusen blåmärken) som de i stan nu tyckte såg illa ut. jag åker iallafall med mammi till molkom där hon byter till mormors bil och de åker till karlstad. jag går in och gör mitt allra bästa. när jag är klar där åker jag till karlstad med pappi och hämtar mammi som det inte var några fel med. bara en timme senare då jag kom ut ifrån molkoms folkhögskola så ringer de och säger att jag kom in. snacka om en uuuunderbar känsla. har väntat hela sommarn på vad jag ska göra till hösten och nu en vecka innan skolstar vet jag det! ullared var för övrig galet som vanligt men lite skitgrejer blev det allt.

14 augusti 22:24 söndag


(snodde en bild av elin)

hade verkligen en helt grym födelsedag, tusen tack för alla gratulationer och presenter!
är supernöjd med allt som jag har fått och håller faktiskt precis just nu på med att ladda in en massa grejer/musik/filmer/spel i iPoden som jag fick igår av mina föräldrar. 
nu blir det att snabbpacka lite och sedan sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon och sedan åka iväg för att ta redo på vad jag ska göra till hösten. efter det ska jag till mormor där jag kommer sova en natt eftersom vi två ska till ullared över dagen på tisdan.

13 augusti 12:35 lördag19år! 
nu blir det att fixa sig för att vänta in brudarna.
efter maten blir det förfest och sedan larsmäss!
ha en bra dag, för det tänker fan jag ha :)

12 augusti 22:41 fredag

igår hämtade jag bästa J i kopparberg och idag så drog vi till karlstad en sväng.
bjöd hit mormor och pirre och ellen på kräftskiva nu på kvällen och hade det supermysigt.
nu ska jag alldeles snart mysa ner mig i sängen och tagga inför morgondagens tokheter!

10 augusti 17:14 onsdagdessa skönheter kom på posten igår.

6 augusti 12:59 lördag

igår kväll blev det att utforska gävles krogliv med en del av joakims kompisar. idag står 20-årsfest på schemat. så vi lär nog börja fixa oss nu då vi har blivit bjudna på mat hos fördelsedagsbarnet redan klockan 3.

3 augusti 18:55 onsdag

istället för att åka de 85 mil hemåt igår ifrån umeå så åkte jag bara 50 mil då jag hoppade av i gävle. nu är jag som sagt i gävle och vi ska fixa lite mat för att sedan åka till en av joakims kompisar som fyller år idag!

RSS 2.0