31 oktober 22:05 måndag

helgen har känts extra lång då jag gick på höstlov redan på torsdag förmiddag. känner verkligen att lovet kunde inte ha kommit mer passande. njuuuuter verkligen som en tok över att inte behöva lägga sig tidigt för att gå upp klockan 6 och sedan komma hem halv 5.
har redan hunnit med massor. var tex i hagfors i fredags och kollade hockey match, karlstad i lördags och myste sedan med mina gosi kusiner och på kvällen hamnade man på munkeberg. söndagen blev det lite familjemys och idag en karlstadsväng igen.  

nu ska jag sätta mig i soffan med min bästa och drunkna i alla dessa jävla chips vi kommit över.

26 oktober 21:31 onsdag

TACK Mika Z.
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/sverige/elitserien/djurgarden/article13843077.ab

15 oktober 23:25 lördag

igår var det myskväll med tjejer som jag ser alldels för sällan.
vi åt på thai restaurant och drog senare till nille för att mysa vidare.
idag vart det ingen älgjakt för min del. då jag verkligen behöver vila efter att det har varit fullrulle i en hel vecka, non stop. så varken idag eller imorgon har jag något inplanerat och tänker inte planera in något heller! känns otroligt skönt faktiskt.

för övrigt så var det väl på tiden att de regerande svenska mästarna joinade
3 poängs-klubben.

12 oktober 21:29 onsdagtänk att det behövs en tjej i jaktlaget för att det ska hända nått.

4 oktober 20:56 tisdag

dagen till äran så köpte jag 4 görfeta kanelbullar efter skolan och överraskade mammi, pappi och lillebror med tända ljus och en varsin bulle. imorgon så är jag ledig. då ska jag passa på att gå till polisen och se till att mitt jaktbevis blir på riktigt så jag äntligen helt själv kan få vara med på älgjakten på måndag. hur som haver så är det premiär desperate housewife nu, hööööööööörs

3 oktober 20:26 måndag
det börjar löna sig att vara journalist.

RSS 2.0