onsdag den 25 juli

image38 Ericaa vi är snyggast ^^

i onsdags  så kom Ericaa och hälsade på mig : ) har saknat henne så mycket så jag vet inte vad. Hon stannade inte så jätte länge men det va iaf roligt att se henne ^^

hemma igen!

image37
Nu har jag kommit hem ifrån stockholm. Har shoppat hur mkt som helst ^^. typ 15 plagg och det är mycket för att vara mig som är så snål ^^
I morgon ska jag leka med angelica-skitunge :D. har verkligen saknat henne ! Men nu ska jag gå upp och packa upp mina saker lite. hörsda!

stockholm her I come !

image36


Idag ska jag vara med angelica-skitunge igen :D fast det blir nog inte så länge, åker till stockholm efter 6.
Så jag kommer inte se henne på en hel vecka :/ men vi får väll ringa till varandra när vi saknar varann ^^.

Packar !

image34


Idag har jag varit med ANGELICA :D det var nästan två veckor sen jag var med henne sist :/
och nu ; nördar mig lite vid datan igen. ska snart packa ska ju åka till stockholm i morgon :D
fast ska inte åka förs efter kl 6, så jag hinner vara lite med angelica i morgon igen :D

hemma igen !

Idag kom jag hem i från morfar. vi har gjort väldigt mycket men orkar inte skriva allt, men kul har jag ialla fall haft ^^

söndagen den 8 juli

Idag har jag hjälp mamma att rensa hennes garderob. Hon hade jätte många ur söta klänningar som jag också vill ha ^^ , synd bara att vi inte har samma storlek.
Men i morgon så åker pappa, lillebror jag och jag till Årjäng för att hälsa på morfar i 3 dagar, jag får väll passa på att shoppa lite då :).
Ååå, just det ja, idag åker Erica till PARIS. JAg vill också dit. älskar verkligen PARIS :). Men hon har lovat att skicka kort och mms bilder till mig ifrån Paris så jag får väll nöja mig med det :).

4-7 juli

Har inte skrivit på ett tag nu så jag tänkte skriva lite vad jag har gjort de senaste dagarna!

4-5 juli; Angelica, Johanna, Katrin och jag sov i mina tremäningars stuga som ligger bara några meter ifrån mitt hus. Vi har snackar jätte länge om att vi ska sova där men det har aldrig passat någon med dagar och så, men nu gjorde det äntligen : ) Vi spelade spel, grillade, lyssnade på musik, och snacakde ^^. när vi spelade så fick :
 Johanna måla läppstift på sina läppar med ögonbindel ^^
 Angelica fick mycket saker, hon fick bla en målad mustach ^^
 hon fick springa i bhn runt huset 2 varv ^^
 suddig bild, men hon fick också sjunga en hel låt med cola i munnen ^^
 Katrin fick göra den suraste minnen hon kunde och sen så fick hon ringa till lite folk ^^
 Jag fick allt också göra saker men det har jag ingen bild på, jag fick också en mustach men jag fick en annan mustach än Angelica, jag fick en supermario-mustach ^^
6 juli; åkte hem till mormor igen och då åkte vi till Värmskog och åt sveriges största räkmacka och så skojar jag inte, det är det dom är känd för, att ha sveriges största räkmacka ^^ efter det åkte vi till Arvika. Då visade mormor mig vart ArvikaFestivalen är så jag hittar dit nästa år ^^ ( ska iaf försöka övertala mamma och pappa om att jag ska få åka dit ) sen var vi för det mesta i arvika och åt lite ock så.
7 juli; Idag så har vi ( mormor, extramorfar Pirre, lillebror och jag ) i skoghall och spelat minigolf ^^ jag fick bara ett poäng mer än mormor, surrt ^^.

pirates of the caribbean!

kom nyss hem, har varit och kollat på pirates of the caribbean, älskar dem filmerna verkligen. hoppas att det kommer en 4 : ) och jag kan bara inte hjälpa det, jag tycker att Johnny Depp är är såå snygg i dem filmerna ^^

Jennifer eller Nicole ?

Nu har jag letat lite till och bara hittat mer sker som jag vill ha ^^.  det blir Jennifer Anistons stil eller Nicole Ritchies stil ^^

systrarna olsen !

image28
Vem är tvillingarna Olsen är finast ? : )

Jessica eller Paris ?


image26
Vem bär den bäst, Jessica eller Paris ? ^^

längtar !!

åååh, jag vill till stockholm NU! jag hittat så mycket snyggt så det är inte sant. Tur att vi ska vara i stockholm en vecka så jag hinner att handla allt ^^. men jag jag har lite beslutongest, jag vet inte vilkan av dom här tröjorna jag ska köpa, brun eller grön ? en annan sak jag vill ha är dom här  dom är grymt snygg enligt mig ^^. Jag är inte direkt en klack-typ, jag gillar mer tennisskoraktiga skor ^^.

DAMP!

men D A M P ! är hos mormor nu och dom har bredband så jag tänkte lägga in lite bilder på mitt galleri på lunarstorm, för vi har inge bredband hemma ( kan inte ha det : / ) . Men vad tror ni händer, det går inte att gå in på lunar :O och på lunar står det att dom ska göra om lunar den 3 juli men det är fortfarande 26 min kvar tills den 3 juli. ååååååååh, grdruns magaluf! ( lovar det va sista gången jag sa gudrun och magaluf ifrån och med NU! ^^ )


2 juli

image23
Idag blir det moppekurs och sen hem till mormor ^^

angelica , du är bäst!

image22
Idag har jag varit med angelica-skitunge igen : )

RSS 2.0