alltid oavsett

"är du målvakt i sveriges finaste förening så har du press på dig även om det är fyra matcher kvar som det är 55 matcher kvar." /G.Wesslau

26 februari 22:57

i fredags gjorde jag min sista skoldag på hela sex veckor.. har nog fortfarande inte insett hur lång tid det egentligen är. lördagen startades med att åka till karlstad för att köpa en dator som inte fanns. så en bokning på den blev det i alla fall. sen iväg och möta vålberg på innebandyplanen som slutade men en förlust. direkt hem för att fixa sig och senare åka in till nille där överaskningskalas för lisa väntade. hade fruuuuuuuktansvärt roligt och det var verkligen länge sen. kvällen drog oss vidare till köket och senare ut på andra äventyr.
i dag har det enbart blivit solning och myst med mina föräldrar.

nu ska jag snart gå och lägga mig för att imorgon starta mina fem veckors praktik!

23 februari 14:40

idag är det raka motsattsen ifrån igår. solen skiner och man får vårkänslor till tusen. är superglad över att jag hann klart med mitt personporträtt på drygt 3300 tecken och deadline är inte förs halv sex. massor av tid till godo att bara läsa bloggar på och strosa runt. var även ovanligt skönt att jobba idag, tror det beror på att vi endast var två personer av sexton enda fram till lunch. mysigt. ska förhoppningsvis hinna med en liten fika när jag kommer hem också. såg även på prins daniels presskonferans imorse då han berättade om den nya lilla prinsessan som har kommit till världen. fällde en tår och hörde omedelbart av mig till erica som befann sig i samma situation som mig.
en sån lycka. fasen vilken bra dag det är!

22 februari 18:40

idag har det varit en lika skitdag som vädret.. började med att jag försov mig ett par minuter och sedan när jag skulle åka in till stan var det fullkompligt snorhalt. väl i skolan visade det sig att jag började klockan 14 istället för 8,30 som jag trott.. åkte hem till mormor och sov, åt och fick lite skolarbete gjort i alla fall. sen när jag skulle hoppa på bussen hem hade jag tappat bort mitt busskort så det var bara att betala. nej tacka vet ja det fina vår vädret som var igår, det får gärna komma fram fler gånger känner jag nu.

18 februari 16:04

tror det här var allt jag shoppade igår och jag vågar fasen inte ens kolla om jag har nått öre på kortet. anyway om jag bestämmer mig för att gå ut idag så har jag en känsla av att det kommer bli kläd-beslutånges-delux..

18 februari 15:37


stockholmsresans häftigaste upplevelse började redan när vi kom till difshopen för att hämta ut biljetterna. gick som vanligt runt för att hitta något att handla när mamma säger öj kolla. och där stod han, självaste hardy nilsson som förövrigt också skulle hämta ut sina biljetter till matchen. dog lite för ett tag och mamma sa åt mig att sluta stirra så mycket. hann inte fråga efter något kort tillsammans då mitt chocktillstånd inte släppte förrs senare på kvällen.
när vi kom till globen var det bara att ställa sig i en kö på evigheter där det dessutom kryllade av polispatruller överallt. sen när vi väl kom in var det bara att ta av sig yttekläderna för säkerhetskontroll och sedan gå genom en metalldetektor och efter de bli kroppsvisiterade. matchen i sig var ganska trist då järnkaminsläktaren var helt tom och sen spelade spelarena som om de tillhörde division 3. dessutom vann gnaget och man kan väl säga att mammas julklapp blev lyckad för hennes del. jag fick i alla fall ställa mig upp en gång och sjunga klockan slår (hehe lycka). mamma lyckades även få värsta feta blåmärket på benet. äre derby så är det!

15 februari 22:38

har varit hårda dagar i skolan. måndag 08:30-19:00. tisdag 14:00-22:20 och idag onsdag 08:30-13:00. nu är jag frukfansvärt sleten i kroppen och ska upp drygt 05:15 (!) imorgon. MEN det kommer vara så himla värt det då mammi och jag ska till stockholm. en massa massa shopping står på schemat, gosa med mina kusinknottar och det allra bästa, hockeyderby i globen!!!! är verkligen taggad till tusen även fast både järnkaminerna och blackarmy ska strejka vilket är fett trist. dock så kommer jag ju för första gången i mitt liv få se dif på hemmaplan vilket kommer bli en strykning ifrån "to do list".
nu ska jag gå ner och ta en sportdusch och sedan gosa med min pojkvän som åker hem imorgon..

9 februari 23:27

30 minuter kvar till vi slutar. hem och sova snabbt som tusan. börjar 08:30 imorgon..

9 februari 14:48

off to school

8 februari 19:26

riktigt rolig dag i skolan, körde rollspel heeeela dagen. mer såna dagar åt folket!
imorgon har jag kvällspass i skolan och börjar inte förs 16:00 och slutar 24:00. mysigt. men nu blir det att byta om och sedan åka till träningen.

7 februari 13:45


30/4-11/5, Albanien heeer we come!! nom nom

6 februari 22:37

18 underbara månader idag 

5 februari 19:53

"50-årskalas" stod på schemat igår. min söta vän fyllde 20 och det firades ordentligt.
kom hem runt 4 på morgonen men det var så himla värt det, var otroligt trevligt och roligt.

idag har jag jobbat på min krönika som ska vara klar imorgon (!) förstår inte varför jag alltid ska vänta till sista dagen med att ta tag i saker. har i allafall en liiiiten början och det är väl alltid nått. har precis spelat klart bingolotto men min andra halva och nu väntar mat framför så ska det låta. inge pensionär varning här inte, no no.

RSS 2.0