28 december 19:40

igår var jag i karlstad och träffade min sköna böna erica som jag inte har sett sen i augusti! hoppas jag hinner träffa henne en gång till innan hon far tillbaka till umeå..
annars så var jag i karlstad idag igen med brudarna och fick med mig en stickad tröja och en mössa (som ni så vackert kan se så mycket av på bilderna över)
nu har jag nyss pratat klart med min älskling i telefonen och ska åka in till stan om drygt 70 minuter och hämta honom. har saknat honom som en tooook!

24 december 22:15bättre sent än aldrig, GOD JUL!

23 december 14:29

i morse blev julgranen klädd av lillebror och mig, och nu ska jag snart fixa mig. ska in till stan för att käka på köket med mina goa brudar och sedan är det uppersittakväll som väntas.

molkoms tidning 2011

äntligen så är tidningen här vilket innebär att det inte är några långa skrivkvällar kvar detta år!
hoppas för övrigt att Jesper blev nöjd med personpoträttet jag gjorde om honom :)

15 december 23:43

klockan är 23:43 och jag har ännu inte slutat skolan..
målet är att bli klar innan 02:00. sedan ska man hem och sova för att sedan börja skolan 08:30, som vi även gjorde idag.
att redigera en tidning äger, HARD WORK WORK

13 december 11:12
Grattis på födelsedagen världens bästa mammi ♥

12 december 13:29

denna helg har varit allt annat än lugn! i fredags var jag i hagfors för att fota Jesper till personporträttet och sedan tillbaka till stan för att hämta tjejerna och åka till lesjö för att se innebandy. lördagen bestod av att vara i karlstad hela dagen och sedan på kvällen blev joakim och jag storgästade av bästa von O och elin. efter väldigt lite sömn så gjorde jag säsongens första innebandymatch på söndagen, som tyvärr slutade med en förlust. sedan så hade ju såklart bakhjulet på bilen frysit igen..
nu är det en ny vecka som kommer bli den värsta på länge. det är slutet på tidningen innan den går på tryck, ett födelsedagsbarn ska firas, ska även klämma in en ullaredsresa innan vi slutligen firar tre veckor i helvetet i karlstad på fredag.

8 december 18:52

var ute och gick en lite promenad men gos nyss. nu ska vi fixa iordning lite kladdkaka till vem vet mest och bara mysa. NOMNOM

7 december 12:35

endast två bilder ifrån hockeyn eftersom inga andra vill funka...

RSS 2.0