allsång på skansen !


image21
 
Var bara tvungen att kolla på reprisen av allsång på skansen idag, missade ju det i torsdags. The Ark var ju med =D. säger bara THE ARK IS THE SHIT !! ;D så är det bara. och en av de bästa sakerna på sommaren är allsång på skansen så kunde det då bli bättre när The Ark var med och sjöng, nej jag tror inte det ^^.

sluta regna .

hela vecka har det typ regnat nu, kan det inte sluta så man får vara ute och känna att det faktiskt är sommar.
Igår var jag med angelica-skitunge : ), vi skulle ner på stan och kolla på anton och affe med det blev inte så. Jag lyssnar inte på anton och affe, och sen så skulle tydligen bara anton komma och då är det ju inge roligt, det är ju typ som att man skulle kolla på The Ark utan Ola Salo och det går ju absolut inte ^^.
Är det bara jag som har konstiga ord som man säger hela tiden ? mina ord är magaluf och gudrun och jag har bestämt mig att jag ska sluta säga det ! men det är liksom som en drog, det går inte att sluta men nu ska jag iaf försöka. förr sa jag mycket men herregud och sen belv det men herregudrun och helt plötsligt vart det gudrun bara. för några dagar sen bestämde jag att jag skulle sluta säga gudrun, så jag skulle säga magaluf istället ( ifrån orups låt magaluf ) men nu säger jag båda två, vilket är väldigt jobbigt. men jag får väll jobba på det under sommaren ^^. TTYL


måndag, tisdag och onsdag

image20
Idag har jag varit med angelica-skitunge, och det va lika roligt som vanligt ^^
och i måndags gott folk, var jag på moppe kurs :S det var jätte pinsamt för man var tvungen att åka på världens fulaste mopet och ha världens fulast hjälp på sig. Fast jag har åkt väldigt mycket mopped innan så jag viste ju hur man gjorde och jag hade redan åkt på en sån mopped förut men ändå ^^.
Igår var jag, lillebror och pappa i kristinehamn och spelade bowling. Vi spelade två serier och jag vann båda :D Första serien förbättrade jag mitt gammla rekord på 103p till 107p, och i andra serien förbättrade jag mitt rekord igen till hela 132p :D så snacka om att jag var glad igår ^^.
Det som händer i morgon är nog att jag bara ska slappa och njuta av att jag har sommarlov ! : )

ÄGD !

idag så har jag hängt med angelica-skitunge, och hon blev så jävla ägd ! : ) på vägen hem ifrån ica idag så såg vi en Mr Bean bil och jag sa att en sånn bil har ju Mr Bean, fast han har en gul. Fast det hade han tydligen inte enligt angelica, han hade en limegrön bil. och jag sa att han har en gul bil i filmerna.  så när vi kom hem till angelica så sökte vi på google, så vi hittade ju en bild fast den den va mörkgul :S och det har ju inte Mr Bean han har ju en gul bil ^^ . jaja huvudsaken är i alla fall att han har en gul bil : )

starcamp 2007

image19 vi på starcamp !

hemma igen! känndes konstigt att vakna upp vilken tid man ville i morse och när man vaknade så fanns det inga människor omkring en som snackade som höns. saknar fan starcamp, alla människor som fanns, alla grejer man gjorde. eeh, va fan det är gött att vara hemma och känna att man har sommarlov :)

äntligen!

Äntligen, nu är det sommarloov igen : ) sommarlovet är det bästa som finns! ska leva loppan som fan under sommaren. Men först Göteborg, starcamp ( innebandyläger ) 16-21 juni (Y) : ) ha en bra sommar!


förskyld ! :-(

image18

idag så mår jag inte så bra, är förskyld som fan : / bara måste bli frisk nu! slutar ju snart skolan på fredag och dagen efter så åker jag ju till göteborg på innebandyläger och då får jag ju inte vara sjuk. så idag har jag bara tråkat, men det gjorde jag inte igår : ). igår var jag med angelica-skitunge och efter ett tag så gick vi till katti och där nördade vi oss lite frammför datan och sen cyklade vi ner på stan och köpte glasss : ) det va så himla varmt igår så jag viste inte vart jag skulle ta vägen ^^. hoppas att jag mår bättrre i morgon iaf så jag kan vara ute och blir lite brun, fast det blir jag inte men man kan väll försöka ^^.

sommmar !

Hoppas att sommaren stannar nu. det är super härligt väder ut, så fråga mig inte varför jag sitter inne ^^, men jag har redan varit ute och solat lite. det är så tråkigt att sola, man bara ligger still och känner sig som ett stekt ägg, jag klarar inte av att ligga still. Denne vecka har vi tema vecka, och idag kollade vi på säg att du älskar mig ( den är inte bra enligt mig ) och den så lärde vi oss lite självförsvar. får väll se vad vi gör i morgon. i morgons så är det 5 juni och det betyder att alla ska ner på stan. venne om jag ska med, har ingen att gå med :/ men jaja, det löser sig nog, jag får väll roa mig själv genom att titta på film eller nått.  hadet!

RSS 2.0