strumpbyxor

image66
nackdelen med att bära strumpbyxor är att de kan gå sönder
när man är i en främmande stad, flera mil hemmifrån

trög?

jag skulle lägga in lite kompisar som har blogg under mina kontaket.
problemet är att jag vet inte hur man gör.
så istället ligger dem under länkar

fredag

idag är det en sån där bra och dålig dag.

dålig: jag brände mig på armarna av solen igår, så det gör ont idag
           jag tycker att min lugg blev lite för kort efter klippningen
           jag är fortfarande trött efter gotland

bra:    jag fick mvg på min lägenhet i hkk
           det är fredag
           solen skiner och det är varmt

så jag vet inte rikigt hur man ska se på dagen. bra eller dålig?
gotlandsbilderna har inte kommit upp ännu på min bilddagbok. jag jobbar fortfarande med dem i photoshop.
jag har inge mer att säga än att jag tror att jag ska gå ut och hoppa studsmatta med lillebror. hej!

klockan 22,55

jag har suttit och fixat med alla bilder i 2h som jag har tagit i gotland, men är ännu inte halvägs.
ska fixa med i morgon efter en godnattssömn sedan kommer bilderna upp på min bilddagbok

massor av text

denna vecka har jag haft för mycket att göra, därför jar jag inte skrivit nått.
tisdag, onsdag och torsdag satt jag och gjorde lägenheten till hemkundskapen. halv 1 gick jag och la på mig torsdag natt och jag hann ändå inte att fixa det så jag ville. tex så hann jag inte att skriva siffror på sidorna så på sidan där det så innehållet står det inga sid nummer efter. och sen så är det lita annat sånt smått som jag inte hann att fixa. men man var ju tvungen att lämna in den på fredan annars skulle betyget sjunka.
på fredan efter skolan var jag glad tills jag fick ett sms av mamma. min klipptid hade blivit flyttat pga. att hon var sjuk. jag som hade planerat att mitt hår skulle bli tunnt, fint och bra tills imorgon då vi åker till gotland med klassen. jaja jag får väl stå ut med det tills på tordag istället.
men efter skolan på fredan så kom mormor och hämtade lillebror och mig. vi åkte ner och fikade sen åkte vi hem till och och hämtade grejer. efter det, hem till mormor en stund. sen åke vi till karlstad och hämtade pirre som kom med tåget ifrån stockholm och sen till ikea för att dom skulle handla nått. hem till mormor efter det och där stannade lillebror och jag över natten. på lördag morgon åkte vi och hämtade mamma här hemma sen åkte vi till gammelmormor.
vi hade tur och kom hem precis 20,00 så jag hann och kolla på sommarkrysset lite innan eurovision song contest skulle börja. jag fattar mig verkligen inte på folk. ja menar dom behöver väl inte tycka att sveiges låt var den bästa men den va fan så mycket bättre än andra. tex spaniens låt eller frankrike, vad var det för nått ?

idag är det iaf en ny dag. och dagen började med att jag slog på datorn som jag inte varit inne på hela veckan. och sedan tog jag ner lite kläder som mamma ska tvätta tills i morgon.
imorgon smäller det 9e. vi åker till gotland i 3dagar då!!!! det ska bli så jävla roligt. jag tror alla minns skolresan i 5an. vilken höjdare! 05,30 går bussen ifrån ferlinskolan. alla som vaknar då kan väl tänka lite extra på oss.

nu har känner jag att jag har skrivit väldigt mycker och jag orkar inte rätta till alla stavfel eller nått. så det får vara så.

måndag

min sommarlördag som jag hade velat ha kom ju inte. allt gick bara fel. för det första så kom inte peter, hasse och yvonne och för det andra så blev det inge grillning. det snöade ju :O och sommarkrysset hann jag bara kolla lite på för jonathan ( tremäning ) och calle ( lillebror ) ville att jag skulle hjälpa dem med att göra en film och det gjort jag. det var faktiskt skit roligt. iaf när det kom massa fel helatiden.
igår pluggade jag hela tiden förutom när jag inte ladda ner håkanhellström låtar. okej, jag kan erkänna det, jag har fått tillbaka min håken feber. förut var det bara håken i mitt huvud sen så lungnade det ner sig ett tag och nu är det tillbaka igen. om jag ska vara ärlig så gör det mig ingenting, det är snarare mina vänner jag tänker på.  och om mina beräkningar stämmer så är det bara 45 dagar kvar tills jag får träffa han!!!!!!!!! arvikafestivalen kallas det.

på musiken idag var det roligt. vi ( camilla, johanna, kartin, elin, angelica och jag ) spelade in en låt när johanna spelade gitarr och vi sjöng. vi sjöng/spelade en av världens finaste och jobbigaste låtar ( om man inte kan sjunga som jag ) hallelujah - jeff buckley eller om man nu vill sig Leonard Cohen. några killar i klassen görde med Mika - big girls ( eller vad det nu heter ) och klädde ut sig till tjejer men ballonger som bröst. det var roligt att se eftersom vi hade sminkad dem också. hahaha.

eftersom vi ändå håller på att prata om musik så jag kan ju passa på att säga att musikalen som erica vad med i som mamma och jag var och kollade på var skitbra! dom hade verkligen gjort ett skit bra jobb och erica hon sjunger verkligen som en gud.

tillbaka till idag måndag. nu har jag skrivit väldigt mycket så det kanske är dax att ta min picknick korg och logga ut och skriva lite på hemkundskapen. VISES!

en typisk sommarlördag hemma hos familjen tranberg

underbara och härliga lördag. lördagar är nog min absoluta favorit dag. man kan vaka precis när man vill och man kan vara uppe hur länge som helst.  ett stort + till lördagar är att det brukar vara bra program på tvn ^^
som ikväll är det sommarkryset! jag älskar det, det ger en riktiga sommarkänslor. en annan sak som ger en sommarkänsklor är att grilla. precis som vi ska göra ikväll, om inte vädret demonstrera. somsakt mina tremäningar är ju här och vi brukar alltid grilla med dem. sen så brukar det komma lite mer folk som min kusin peter (som är lika gammal som pappa), hasse och yvonne ( grannarna) och sen är det ju mamma, pappa, mikael och carita som är mina tremäningars föräldrar. och medans dom vuxna kalasar så sitter jag och kolla på sommarkrysset.
det är en typisk sommarlördag hemma hos familjen tranberg!

fredag

nu jag fatta mig väldigt kortfattad.
skolan idag var okej, mina tremäningar är här så nu ska jag hänga med dem.
PUSSSS!

tisdag

kom nyss hem ifrån skolan. lika drygt och tråkigt som vanligt. men nu är det absolut inte långt kvar tills det inte finns oss i 9e något mer. det är exakt en måndag idag. ja, en månad! jag lovar jag kommer grina på skolavslutningen, eller nej tårarna kommer nog komma när vi är i kyrkan och får gå fram och hämta våra sista betyg på ferlinskolan. vattenfast mascara är ett måste!!

nu ska jag strax fixa mig efter att jag har skrivit klart detta. ska till karlstad med mamma och kolla på ericas musikal som dom i hennes kör har gjort. jag tror den kommer vara skit bra!
men när mamma och jag kommer till karlstad så om vi hinner så ska vi åka ner på stan först och kolla om min t-shirt som jag vill ha på skolavslutningen finns kvar. efter det ska vi nog köpa en blomma eller nått till erica som hon ska få efter musikalen. och om du läser detta nu erica så bli förvånat när du får blomman ;)

nu måste jag sluta, det är bara en kvart kvar tills mamma kommer. vi synes!


ska försöka!

Sist jag skrev i bloggen var 27 februari 2007 klockan 12:29. oj det var länge sendan. så nu har jag bestämt mig att jag verkligen ska försöka att skiva mer, och då menar jag om lite mer intresanta saker. dessutom så har jag gjort om bloggen lite. jag hade inte tänkt att den skulle se ut såhär, men jag är så kass på att fixa den, så den får se ut såhär tills jag träffar erica igen så får hon hjälpa mig. en sak till som jag vill ha hjälp med av erica är namnbyte på bloggen.
för det går väl att fixa?
men jag måste erkänna att jag är lite stolt över mig själv eftersom jag har fixat med två nya länkar själv. Johanna är min klasskamrat och Linda är min moster som skaffat en blogg för inte så länge sedan.

nu tror jag att jag ska lägga ner för dagen och kolla runt och läsa
lite bloggar istället. hadet!


RSS 2.0