Det var en bra helg : )

image56
I fredas var klassen i Karlstad på nått teknikgrejs och efter det blev det att shoppa med Camilla, hitta en tröja och ett par skor ^^. efter en stund så kom Ericaa ner på stan och då gick vi och fikade, sen åkte Camilla hem till hennes pappa och jag följde med Ericaa hem, och sen har jag varit med henne fredag-lördag. Och idag blir det min första innebandymatch i Nykroppalaget : ) hoppas vi vinner tjejer ^^

karlstad

image55
igår var jag och shoppade med mamma : ), det blev två tröjor och ett par skor ^^ efter en stund på stan så åkte mamma och jag ut till Ikea och där mötte vi mormor och pirre och där hjälpte vi dem att få inte deras två fåtöljer som dom hade köpt .


Astrid Lindgren!

image54

idag skulle en av värdens bästa författare fyllt 100 år,

My best friend !

image53
everyone have a best friend and you are my best friend Ericaa <3

kärlek, kärlek, kärlek!

ooh, när jag var i underbara stockholm så hittade jag ett par skor på topshop som jag blev kär i.
just nu så har jag inga vinter skor, går fortfarande i mina gamla adidas som har varit underbara, så jag skulle verkligen behöva att par. så när Linda och jag var inne på topshop så hittade jag dom där,  visseligen kostade dem en del men jag hade tänkt att visa dom för mamma när erica, ann, mamma och jag ska till stokcholm så småningom innan jul. så får väl hoppas att det blir dom, för som sakt jag skule verkligen behöva ett par : )
image52 säg vad ni vill, men jag gillar dem ^^

Dag 3 - prao i stockholm

sitter vid datorn igen. Linda och jag har fixat lite med energiparusen som jag ska ta med till klassen och fråga om dom vill sälja det till klassresan. Vi ska bara jobba fram till typ 12.00 idag och sen ska vi äta lunch och shoppa lite, och ikväll blir det bio ^^. i morgon blir det också lite shopping fram tills mitt tåg går 14.25 så jag hinner nig inte skriva nått i morgon om jag inte skiver när jag kommer hem. och jag får inte glömma at köpa nått åt pappa också, det är ju farsdag på söndag! : )


Dag 2 - prao i stockholm

Nu ska jag sluta för dagen. vi ska gå och hämta min urgulliga kusin på dagiset : ), och sen så ska vi kolla i lite affärer tror ja ^^

Dag 2 - prao i stockholm

nyss varit på ett möte med Linda, det var faktiskt intresant oh jag förstog faktiskt vad dom sa också ^^ .
nu ska vi snart ner på stan och köpa mat som vi ska ta med tillbaka till kontoret, sen så ska jag nog fortsätta att skriva klart gästlistan som jag jobbade med igår och sen så har vi ett möta kl 1 ^^.


prao i stockholm.

nu sitter jag på lindas kontor och gör inte så mycket just nu. hon är på möte och jag behöver lite hjälp men grejen som jag hjälper henne med så jag tänkte att jag skiver blogg så länge ^^.
har inge mer att säga än att jag verkligen äääälskar stooockholm, och det bästa är att jag ska vara kvar här tills på fredag (Y) : )

RSS 2.0