valborg ;D

idag valborg, ska till Persberg med Hammarn : ) skoj,skoj !


onsdag - torsdag :

Onsdag ; Igår var jag med angelica-skitunge . Vi var nere på stan och kollade lite för JC är här på besök onsdag-fredag, och då hängde Katti med en stund. sen efter att alla tre var och prövade ett par jeans ( fast jag provade inte, jag var klädhängare ;P ) i världens minsta provhytt så fick vi och tog en fika. Sen skjusade vi hem katti och åkte hem till angelica. då hjälpte hon mig att få några låtar och så :)
Torsdag ; idag så skulel vi haft No, språkval ,matte (LUNCH) ,bild och elevensval fast vi hade inställd bild och så klart så gick vi och frågade om vi kunde få inställd elevensval också annars så var vi tvungna att vänta 2 timmar innan nästa lektion, och det räcker med att vi har 2 timmars rast på måndagar, så vi fick inställd elevensval så efter matten slutade vi. Fatta va gött att sluta 11,30 istället för 15,00 och våran tidigaste dag är på måndag när vi slutar 14,30 :S. Hum men nu har jag ingenting att göra. skulle varit med angelica-skitunge men hon åkte till karlstad för att shoppa lite ;P. ska nog gå ut och sola lite kanske om jag orkar, orkar fan inte ligga still länge ;p .

Grattis ^^

image15

Idag så fyller min lillebror år : ) Grattis lillebror ^^ .

dag 1, 2 och 3 .

image13











tisdag ;
då var jag hos tandläkaren. och äntligen snart så får jag nog ta bort min tandställning :D. har snart haft den i två år. Angelica tycker då inte att jag ska ta bort den för hon tycker att jag är så söt i den av nån anledning :p. Sen så gick jag och pappa lite på stan och då så fick jag ett par nya skoor : )
onsdag ; då hade vi studiedag :D sånt borde det finnas mer av ^^ Då var pappa, calle ( lillebror ) jag och angelica i kristinehamn och spelade bowling . Angelica vann med 139 p och sen kom jag med mitt nya rekord 107 och efter mig kom pappa med 106 ( surt  :p ) och sen kom lillebror med 91 p han slog också rekord ^^. 
torsdag ; och idag, idag har det inte hänt så mycket. Hade bild idag och då målade elin och jeg en jätte snygg bild :D kommer nog ett kort på den så småning om ^^. Nu ska jag nog inte göra så mycket. det är ett tråkigt väder ute, det rengnar :O.


i like stockholm :)

Jag hade jätte roligt i stockholm igår :D Erica och jag vi älskar verkligen stockholm : ). Fast det började inte så bra, vårt tåg skulle gått 7,09 ifrån karlstad men det ville inte starta så vi fick ta ett tåg som gick senare( 8,25 ). När vi kom fram i stockholm så var klockan 11,30 och vi skulle ha varit i stockholm för två timmar sen om det första tåget hade startat. På vägen till stockholm så ringde vi till våra föräldrar och frågade om dom inte kunde fixa så fick åka hem senare. Så när vi kom fram i stockholm så ringde ericaas mamam och sa att vi skulle åka med tåget som gick 18,55 istället för 17,15 och då var det bara att börja shoppa : ) vi gick mycket vid sture plan och kollade, ååh det finns verkligen grymt fina saker där ;p. Nästa gång jag åker till stockholm så tar jag med mig pappa till sture plan ^^  jaja hur som helst det blev inte så mycket men en wesctröja som jag älskar och lite andra små saker ^^.
btw grattis pappa : )


disney musik is the shit

Sitter med Ericaa och lyssnar på filmmusik i topklass, alltså Disney filmmusik ;) Detta är min favorit, jag älskar den ! Väcker en massa minnen :) Denna är också sjukt braaaa.

nästa stopp stoockholm :)

nu är jag hos ericaa : ) vi sitter och snackar lite om stockholm som blir i morgon ^^ jag ska shoppa, shoppa, och shoppa . : )      TTYL


vill ha :)

image12
Åååh, ja vill ha , vill ha, och vill ha det hära halsbandet. : )
Det är en sak som är ett måste som jag ska leta efter i stockholm !

she's the man !

image11

She's the man är en av dom bästa filmerna enligt mig : ) tittade på den igår och idag, det går bara inte att inte gilla den ^^. det är väll nästan det ända jag har gjort idag. bara kollat på film igen ;p måste ju vara pigg på torsdag :D ska till ericaa i morgon för annars så hinner jag inte med tåget på torsdag som går 07,10 :O jag kommer vara stolt över mig själv om jag sitter på tåget 07,10 asså. jag är inte en sån som gillar att gå upp tidigt på morgonen.  får väll gå och börja packa lite nu, har ingenaning om vad jag ska ta med mig eller vad jag ska köpa i stockholm :S. får be ericaa att hjälpa mig ^^. innebandy träning idag också, får se om jag går på den. okej, det är ju grymt roligt med innebandy, men nu så tränar vi både 93, 92 och 91:er fast det gör mig ingenting men ändå. ska nog stanna hemma och packa lite och så i stället ;p

snö ? - nej tack !

igår så tittade jag klart på första säsongen av Desperate Housewives som jag har lånat av ericaa. Hon ska få tillbaka den på onsdag när jag kommer till henne. och då är det bara en dag tills vi åker till stockholm :D hoppas att vi får fint väder så det inte regnar eller ännu värre snöar :O. Igår sa mamma till mig att det snöade ute, jag trode inte på henne för vi har haft grymt fint väder jätte länge nu så man har kunnat gått i bara t-shirt. men i morse när jag kollade ut så va allt vitt :O, gräsmattan, träderna, bilen, allt va vitt :O.  Jajaj man får väll hoppas att det inte är sånt väder  i stockholm på torsdag.

stockholm her we come :)

på torsdag så tar ericaa och jag tåget upp till stockhoolm :D ååh jag längtar såååå : ) . Det va ett tag sen jag var i stockholm sist, på sprtlovet tror jag och det var ju några veckor sen ^^. Jag vet inte riktigt än vad jag ska köpa, men jag ska ta och skriva en shopping-lista ^^.  Igår var jag och hälsade på morfar, det va jätte skoj att se han :D och idag, ? ingen aning om vad jag ska göra. det blir väll att städa lite och så : / och kanske hoppa studsmatta :D

äntligen påsklov !

image9 
Igår så lekte jag med angelica-skitunge : ) det va skoj. det va ett tag sen jag va med henne sist. vi gjorde inte så mycket, först så fixa vi lite med låtar och så, sen hoppade vi studsmatta ;p hahah, sen sp kollade vi på film :p tänkte ladda upp en bild på mig med min nya frisyr och med min nya hårfärg men jag har inte tagit någon bra bild än :p. Nu är det äntligen påsklov :D ska sova sova och sova :D
och sen så kanske det blir stockholm också :D  får väll se vad som händer : )

rolig och kort dag : )

Det har varit en riktigt rolig dag idag, först så hade vi sovmorgon sen gympa, rast i 2 timmar sen NO och språkval ;D Det kanske inte är världens roligaste lektioner men fort gick det iaf ;p sen när jag kom hem så satte vi upp studsmattan och efter det färgade jag håret :D och nu så gör jag inte så mycket, lyssnar på en del nya låtar som jag fick av ericaa när jag var där :D Det va riktigt skoj att träffa henne igen : ) på söndan när mamma skulle hämta mig så åkte vi ner på stan igen ;p så det blev två kjolar , en "minimal klänning" , en träja och ett par vita tights ;D och sen nästan ett par klack-skor ;p heh ^^


RSS 2.0