Lördags shopping

image7image8
Min och Ericaas shopping .

idag har Ericaa och jag varit och shoppat : )
det blev lite puder ett par solglasögon och en hårspray : ) för båda fast ericaa köpte en bok också :p
Sen så har vi träffat ericaas klasskompis sofie och jonas. Så satt vi och åt glass med dom sen så kom ericaas pappa och hämta oss. Vi ska trax äta : ) sen så ska vi se på madagaskar och mosters inc . heheh ^^

sommaren kOom!

idag har det varit varmt, varmt och åter varmt.  ååh, jag verkligen älskar när sommaren är på väg : ) fick tillbaka matte provet idag. ..hum IG :O , jag gillar verkligen inte matte. det är som natt och dag nästan.  Ska äta pizza idag med P15 och F15 , jag och elin ska nog dela på en pizza ^^,  Imorgon så blir det nån musikal som vi sak titta på och efter det bussen raka vägen mot erica : ) då ska hon få sin födelsedagspresent, hoppas att hon gillar den : )saknar rubrik ?

Idag.. skolan sen hem. hade matte prov :O hoppas att jag slipper göra omprov. förra gången vi hade matte prov så fick jag göra om 3 gånger och sista gången så slapp jag göra om igen :p men får väll se hur det går. 
ska med 91:orna och äta pizza i morgon :p och på fredag ska jag till erica :D det va jätte långe sen jag såg henne sist. :p och då ska hon få sin födelsedagspresent ^^.:) !!!

image6 
träning idag :D me like innebandy (Y) :) fick tillbaka vårat SOprov idag också, trode att det skulle gå skit dåligt, men när jag fick provet då fick jag VG är skit glad :D mitt första VG liksom :)

elins bästa citat : - jag gjorde 92 situps igår. och nu 3 ;p
haha, ni kanske inte fatta det men det va grymt roligt :D .
hadt !c",

nu är det bara en dag kvar sen ULLARED , med angelica-skitunge :)
kommer hem på söndag!image5kom inte vidare :/

Idag så har jag spelat lilla vm ( innebandy ) i sunne, men vi förlorade först match så vi kom inte vidare och vi fick inte spela nått mer då, så det var bara att packa ihop grejerna och börja dra sig hemmåt. men jag följde med mormor hem i stället för jag måste plugga i morgon :/ har SO prov på tisdag om energi och saker :S fattar ingenting , men pirrre ( min plast morfar ) har lovat att hjälpa mig , för han jobbar med sånnt :) . men nu ska jag gå. ska utklassa mormor pirre och min lillebror i poker :) heheh ^^
prao :)

198126-5
denna vecka har vi haft prao och elin och jag var hos min pappa som kör taxi :D hahahah.
det va väll okej. gjorde inte så mycket men :p
slutade 11,30 idag på gymnasiet :D gött att sluta tidigt på en fredag :)
Sen ikväll blir det att kolla på HJ18s match, det ät typ seriematch eller vad man ska säga :p hoppas dom vinner :)
jaja måste nog plugga lite sen :/ .
LILLA VM I MORGON :D hoppas verkligen att vi kommer vidare :)
hadt !  pussheeeej (vinnebandy

image4
idag så har jag kollat på club 30 mot filipstad p 15 ,
filipstad vann med 19-3 ;psen så har jag spelat våran sista match i serien,  vann med 3-0 :)och sen så har jag kollat på hj18s match som också va men kommer inte ihåg vad det blev. typ 8-4 ellr nått :p.
när angelica och jag satt och kollade på hj18s match så kommer andres lundin in i hallen av alla person med sin fru och hans lilla bebis .
och alla bara satt och nö glodde på angelica och mig som satt en cm i från dom typ, det va lite pinsamt :p
och sen satt angelica och knuffade på mig hela tiden men jag orkade inte bry mig så efter ett ta så frågade jag va det va och hon sa :
jag har aldrig suttit så nära en kändis nån gång , och jag började nö skratta :p
angelica du gör alltid dan roligare :) sen så har det inte hänt så mycket mer, jo jag har målat färdigt i mitt rum .
det blev skit snyggt ;) hhe ^^RSS 2.0