31 mars 14:52


igår gjorde jag sista praktikdagen. tänka sig att fem veckor har gått så fort. sick. anyway, fick en avskedspresent av anna carin igår, antar att jag har gjort nått bra för ett förtjäna en sån fin tröja. haha. har verkligen haft det superroligt så det är lite tråkigt att det hela är över men samtidigt är det skönt med lov som jag har nu. hoppade på tåget i kopparberg efter jag slutade igår och kom fram till mr J runt 10 igår kväll. nu ska jag vara här tills på torsdag och det känns så skönt, var ju trots allt tre hela veckor sen jag gosade med han sist.

29 mars 22:16Grattis på födelsedagen morfar! Hoppas att du har det bra i thailand och att det inte dröjer allt för länge innan vi ses. tänker på dig ♥

27 mars 20:27


för två veckor sen klipptes en decimeter bort och idag har issan gjort ett superjobb med att lägga i mörka slingor samt fixat bort utväxten till mer neutralt. är väldigt nöjd, även om det känns kort

26 mars 18:55Grattis på födelsedagen världens bästa mormor 

23 mars 14:29

en hel skolklass cyklade nyss förbi mitt hus och jag är väldigt glad att de valde just den tidpunkten att cykla förbi. för ju längre jag sitter här ute i solen med datorn i knät ju mer inser jag att jag är tvungen att klä av mig. #VARMT

22 mars 20:55

idag fick jag ett sms ifrån pappi när jag lunchade.
P; jaja bortskämda flicka ;)
fattade ingenting först men sedan började jag få lite aningar om att det kanske kunde handla om en iphone som jag har tjatat om i evigheter nu så jag svarade tillbaka - är pappa bäst?
P; hoppas det :)
Jag; vad har du gjort nu då? :)
P; Dig glad..
Jag; kan jag få en ledtråd på vad det är som gör mig så glad? :)
P; Vit

och om två veckor så är jag ääntligen en i gänget med min egna iphone,
ibland är pappi bara för go!

18 mars 23:51födelsedagsfirandet i fredags var hur trevligt som helst. var länge sen alla tjejer var samlade så det var väldigt mysigt. tack till kenneth också som var så snäll och hämtade oss på kvällen!
lördagens planer kraschade ganska så snabbt vilket tog mig väldigt hårt till en början. men det löste sig tillslut och blev så himla mycket bättre än jag någonsin hade kunnat trott. Von O och jag tillsammans med drygt 400 dif;are i bortaklacken mot bofors är bland det häftigaste jag upplevt!!! var första gången som jag stog i en klack och jag tror inte debuten kunde blivit bättre.

nu blir det att sova lite för att sedan dra igång med ännu en veckas praktik,

16 mars 12:25

älskar känslan av att skynda sig med att bli klar hemma och när man väl kommer till kontoret i stan märker man att det var en timme kvar tills vi skulle träffas... hallelujah!
i alla fall så är det fredag idag vilket känns awesome och 20+20 firande står på schemat i karlstad.
woop woop, hoppas på en lyckad kväll och att alla planeringar går igenom.

14 mars 21:53

http://filipstad.ifolkmun.se/2012/03/14/nu-skyller-vi-pa-praktikanten/

9 mars 21:56

nu är mina två veckor på FT slut. och jag är helt slut. det är så himla mycket som händer i mitt liv i sjumilaskogen för tillfället men roligt är det också. även om man ibland önskar att man kunde dela på sig.. just nu är det alla födelsedagsbarn som jag ska hinna med att gratulera och spela innebandy och umgås med mitt hjärta som kom hit i tisdags. imorgon kommer det blir en helvetesdag men massa roligheter. först säsongens viktigaste och sista innebandymatch och senare iväg på 50-årsfest och på kvällen blir det 20-årsfest. heja stressig dag!

1 mars 22:04
detta är vad jag har hållt på med de senaste fyra dagarna. sex stycken reportage och idag visade sig att dem tre grejerna jag gjorde igår hamnade på mittenuppslaget. himla kul faktiskt. nu har jag sex dagar kvar att få ännu mer text i tidningen. heja!

RSS 2.0