28 januari 19:40 fredag


ännu sötare pojke

28 januari 15:12 fredag


söt pojke

28 januari 09:27 fredag

springer till skolan för min enda lektion idag

23 januari 12:42 söndag

i fredags var budsen, ville, alexandra, älskling och jag i karlstad för att äta mat och senare kolla på bio, super mysigt
i går så spelade jag första matchen på nästan ett år, vi vann med 10-3 och jag lyckades till och med göra ett mål och en assist, dock så såg domarna inte att det var jag som gjorde målet så hammarn fick de. senare på kvällen drog hjärtat och jag till robin där det var fest för att kolla läget lite.
idag ska vi till hallen och kolla på när damerna spelar och sen hem till mitt hus

20 januari 22:52 torsdag

ätit en massa bullar tårta och kakor då vi firade farbror erland som fyller 95 år idag. efter kalaset drog jag på träningen och efter träningen skulle jag dra till lägenheten då älskling skulle bjuda på mat. det jag då inte visste var att det inte bara var en supergod middag som väntades, det var även tända ljus som han fortmat som ett hjärta + en massa ljus på bordet, finglasen var framtagna och samtidigt som jag kollar runt på allt sött han gjort åt mig med tåren i ögat spelades kent - det finns inga ord som är en av mina absolut favoritlåtar i bakgrunden. hjärtat, jag älskar dig!

14 januari 17:27 fredag

första veckan avklarad och jag tror även att jag kommer överlever denna terminen tack vara det nya schemat


11 januari 22:02 tisdag

nog för att jag hade bestämt mig för att börja träna igen men jag hade då kanske inte tänkt på mig att köra ett hårt fys pass och senare en till innebandy träning (som enligt mig var lite små jobbigt) på en gång. men jag antar att om man ska göra nått så ska man slå på stort, right?

förövrigt så har jag massor av vänner som har tagit körkort idag, bla nille som körde hem mig och hjärtat efter träningen. grattis!

10 januari 22:20 måndag

har spenderat de fem senaste dagarna med min goding och det har verkligen varit det perfekta avslutet på jullovet.
har även gjort första dagen på sista terminen.

5 januari 17:41 onsdag

ÄNGLIGEN! efter 21 dagar, 3 låånga veckor så åker jag nu snart till kristinehamn för att hämta min goding.

4 januari 22:54 tisdag

kom nyss hem från elin där vi hade rå mys med tjejerna
käkade pizza (för min och hammarns del) sen bastade vi och tillsist en film
suuper härligt och nu vill jag bara ha onsdag kväll

Tisdag 4 januari 14:32

Sista dygnet i Gävleborg, tråkigt men samtidigt förbannat skönt. Imorgon 15:17 går tåget som skjusar mig hem till filipstad igen, iallafall till kristinehamn där jag äntligen kommer få träffa älsklingen min, fyfan så jag saknar henne! Resten av veckan kommer jag spendera med henne, på fredag åker vi till karlstad och går på stan där, äter på restaurang och går på bio, riktigt mysigt!

3 januari 14:22 måndag

nyåret var helt OK
kunde varit bättre men kunde även varit sämre
annars så händer det inte mycket i mitt liv förutom att jag har sett hela säsongen av band of brothers och det var en av de bästa serier jag sett och längtar som ett as till onsdag


RSS 2.0