30 april 14:27 lördag

vaknade på det absolut bästa sättet idag vilket var att ha min goding liggandes bredvid mig, vilket jag inte haft på 12 dagar. annars så är det valborg idag och som alla år känns det helt ovärt. skillnaden i år är att det blir väldigt nyktert och inte så mycket hopp och dans för min del med tanke på att jag äter penicillin. så plan A ser för tillfället ut att det blir sofflänge hela kvällen med den största godispåsen som finns och titta på när sverige spöar norge.

28 april 19:50 torsdag

tror jag blir helt galen av att ligga stil och vila hela tiden
därför städade jag mitt rum idag, var även ute och gick med lillebror, målade naglarna, kollat ut ett hundratals bilder inför alternativ studentbild och försökt att designat om min blogg, vilket gick åt helvete. annars så har jag bara varit superfjantigt lycklig över att hjärtat kommer hem imorgon.

26 april 18:32 tisdag

i torsdags började påsklovet.
jag startade mitt med att på långfredan åka till löfbergs lila arena och kolla på håkan hellström.
kännde mig verkligen som världens lyckligaste tjej trotts smärtorna jag hade när jag andades och i magen, som ibland gjorde att jag var tvungen att sätta mig ner på marken.
självklart så fick man inte ta bilder med systemkameran men jag lyckades i alla fall att få några mobilbilder, en t-shirt och en plansch med mig hem.lördagen dagen efter var vi på karlskogas akutmottagning redan klockan 12.
smärtorna var frukansvärda och hela påskafton gick åt att ta en massa prover hit och dit för att hitta vad som orsakade smärtan. klockan 8 på kvällen berättade doktorn att de fortfarande inte hittat vad som orsakar smärtan och att jag borde stanna kvar för observation.
idag tisdag blev jag utskriven efter 4 dygn, 13 blodprovsstick, flera olika sorters dopp och inge sömn. nu är den penicillin, som ska lindra min njurbäckeninflammation, i 10 dagar som gäller.
18 april 17:46 måndag

Dag 14 – Det här får mig att gråta.
eller rättare sagt kan få mig att gråta; döden, känslan av övergivenhet, aggressioner, självförtroende känslan, lycka, låtar, filmer, serier ( speciellt extreme home makeover, damit så glada familjerna ska bli när bussen åker bort..) och att misslyckats

100-årskalas utan dess like

13 april 14:47 onsdag

dagen började med att hasbo kom och hämta mig i lägenheten och senare skulle hämta upp de små barnen som går i klass 1 för att göra en liten uteaktivitetsdag för den. vi lekte en massa lekar och grillade korv i kylan som var fruktansvärd. nu var aktivitetsdagen avklarad och nu väntas det bara att skriva klart projektraporten.
annars så fyller min älskade pappi hela 50 år idag!
jag vet inte riktigt om jag ska vara arg eller glad på pappas arbetskamrater för tillfället. de har nämligen varit i vårat garage, fotat pappas traktor och lagt upp den på blocket till ett skit billigt pris. själva skojgrejen är ju skit roligt men eftersom mitt nummer kommer upp då man söker på pappas namn är det fullt inte lika roligt då jag måste berätta för alla de stackarna som ringer på traktorn hela tiden att den är "såld". fast jag är ju inte den enda som drabbas, det rings även i hemtelefonen och pappas mobil ska vi inte prata om. arbetsgubbarna hade även fixat en grattis hälsing på radion i morse till pappa följt av en låt med Siw Malmkvist - Flickor bak i bilen.
väl genomtänkt låt där grabbar, med tanke på att han är chafför. men det värsta med dagen är att den fortfarande är ung och jag känner på mig att något mer galet kommer att hända, men men man blir väl bara 50 en gång.

7 april 18:56 torsdagokej, vem är lustigkurren som har fixat så att jag får sån här skitmail hela tiden?

6 april 18:38 onsdag

Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
shit, jag har verkligen ingen aning. oftast så har jag håret platt med ett hårspänne på varsin sida av huvudet bara för att få bort luggen. och detta blir när jag börjar få ont om tid till skolan, efter att jag har stått hela morgonen och plattat håret.. men ibland så trivs jag även i när håret är oplattat. eller när jag har luggen uppsatt mitt uppe på huvudet. eller när jag har en hästsvans. tror det varierar mycket på humöret och tiden som jag har att lägga ner på att fixa mitt hår.

6 april 12:48 onsdag

för andra dagen i rad slutar jag halv 10, vilket känns underbart.
nu börjar även solen att titta fram lagomt till det kungliga besöket på stan utan kungen himself och sveriges svar på orlando bloom, nämnligen prins carl philip.
400 år firar den lilla stan som jag lever i och detta uppmärkasammade skolan med att man fick en pinnglass efter maten idag.
nu lutar det åt att tröstäta upp den sista kladdkaksbiten, eftersom att joakim har åkt hem till gävle, och sedan knalla ner till torget.

4 april 20:49 måndag

var hungrig så jag åt den fetaste kladdkaksbiten och drack sedan en shake,
nu är jag äckligt jävla mätt och mår dåligt

4 april 20:06 måndag

Dag 12 – En låt som får mig att gråta.
dock så har jag två:
Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt
Ken - Det finns inga ord

2 april 11:56 lördag

Dag 11 - Min favorithögtid.
det är nog ändå julafton. den mysiga känslan och stämningen som är är underbar

RSS 2.0