hej mitt namn är nathalie

image17

Innebandytuneringen gick väll sådär, vi kom tvåa, det är väll inte dåligt ? : ) Jag gjorde iaf ett mål och det va skoj ^^.
från vänster på bilden står plutten , Garson , Angelica Olsson och jag. nedanför oss står Nille och Sara.
Garson hade sminkat mig som en tvättbjörn enligt angelica, men jag tycker att jag såg ut som en panda ;D. Angelica och jag hade på oss tröjorna som vi hade tryckt tagen innan, det står hej mitt namn är nathalie på min och hej mitt namn är angelica på angelicas : ) .
Ska till karlstad med mamma och angelica i morgon och kolla på ericaas musikal, och på söndag blir det karlstad igen. Då ska jag på ericaas konfermation : )

säger bara I N N E B A N D Y ( Y )

i morgon så är det innebandytunering på våran skola, det är tjejerna i våran klass mot tjejerna i B och c. Vi kommer att vinna skiten ur dom, eller nått :D Angelica och jag gjorde matchande tröjor som vi ska ha på oss i morgon :D kommer nog in en bild på tröjorna så småning om ^^.

nån som har justin ?

Är det ingen som har denna låt ? :O , jag har typ frågat tusen st men det är ju ingen som har den ;p , jag får väll ta och köpa singeln istället ^^ . Jaja , idag så åkte elin till turkiet :O åååh, jag vill också din : ) idag så har jag inte gjort så mycket , stått utanför ica med camilla och sålt bröd till klassresan . Hoppas att vi kommer nånstan : )

marken

Idag är det marken i molkom. Min mormor bor där så jag ska väll ner en sväng och kolla lite, men den är inte så mycket att kolla på för den marken är ganska lite. Men man hittar väll kanske nått ändå, som tex goodis , haha ^^ .  TTYL.

idag, karlstad : )

image16

idag så åkte jag och angelica till karlstad för att kolla på bio : ). vi tog bussen ifrån stan kl 14,20 till karlstad och var framme typ 15,30 och bion som vi skulle se började inte förs 18,15 . Så när vi kom fram så gick vå och åt och sen så gick vi och kollade lite i affärerna tills dom stänge 16,00. sen så hade vi ingenting att göra, vi bara gick runt och runt i spöregnet. fast vi gick  in på en del köpcentrum och värmde oss lite och sen så märkte vi att rultrapporna fortfarande "rullade" så angelica och jag tog en varsin och gick på dom åt fel håll för det har vi sett att det är bra mortion enligt Frida-tidningen : ). efter att ha srungit på dom ett tag så fick vi ut i spöregnet igen och bara gick runt så att tiden skulle gå. Sen hade jag som förslag att vi skulle gå in i ett p-hus, men angelica ville inte. hon har sett på film att det är många som dör där inne ^^. Så vi fortsatte väll att gå runt och runt lite. Och sen så träffade vi magnus och anden : ). så vi stog väll och pratade med dom ett tag sen så hjälpte dom oss att välja film, och det blev  Mr Bean . Innan filmen skulle börja så va dom tvungan att gå, så vi sa väll hej då och sen så gick vi och satte oss i biosalongen. Jag tycker inte att filmen var så jätte bra, det va ungeför som dom andra filmerna, men Mr Bean är alltid bra : ). efter filmen så kom pappa och hämtade oss, och på vägen hem så poppade vi med spice girls , hahah ^^.

fel låt vann .

Det skulle ju varit THE ARK som vann . Jag hade ju planerat allt att jag skulle åka till Globen och titta på nästa ESC och så ju ^^ men jaja, någon gång får jag väll göra det :). Nej nu tror jag att jag ska gå och lägga mig. Är grymt trött :) Ha det bra ^^

RSS 2.0