22 juni 21:59 onsdag

mammi har kommit in i en slags period just nu, hon gjuter nämnligen i betong av ALLT hon kommer åt. hon köper en massa coca colaflaskor och tvingar lillebror och mig att dricka upp dem, enbart så hon kan få gjuta i dem. hon springer över till grannen och snattar en massa rabarber, enbart så hon kan gjuta dem. hon har tagit alla skålar vi har i huset, enbart för att gjuta nya. i lördags åkte vi till och med till ikea ENBART för att hon skulle handla en massa grejer som hon skulle gjuta av, med, på, i, you name it..
fast jag antar att det är bra att hon gjuter. hon köpte nämnligen 10 plastbollar för två år sen som hon fick för sig att gjuta i. dem bollarna har legat precis överallt i hela huset i två år och hon har varit super stäng med att ingen får röra dem, så det är väl fan på tiden att dem försvinner nu!

FY FAN VAD JAG ÄR BRA

 

har haft de 2 mest otroligaste och härligaste veckorna i mitt liv!!
bilder på min sjuka resa kommer att komma allt eftersom.
nu har jag landat lite mer på jorden och skall därför snart in till stan för att skaffa lite vuxenpoäng.

 


Mr n Mrs. Uppklädd

jag älskar dig Nathalie!    /joakim
Jag älskar dig Nathalie <3


/joakim

1 juni 12:20 onsdag

igår hade jag haft mitt körkort i en hel vecka och jag har redan hunnit med en karlstad tur, en kristinehamns tur och ännu en karlstadstur. har en kännsla av att detta kommer att svida lite i pappis bensinplånka..
men hur som haver så är jag igång men den där helvetetspackningen. kommer sluta med att jag får panik och slänger ner hela garderoben i väskan och när vi väl är på arlande så säger de att min väska väger fler ton och jag är tvungen att packa om min väska och jag kommer då få panik panik panik PANIK PANIIIIIIK!!!!!!!!!!!!!! seriöst jag tror jag har lite resfeber..

RSS 2.0