30 januari 22:47

Vi är nära slutspel, men inte där än. Men med ny energi är inte steget långt för DIF.
DIF 4 EVER
" Vi är nära slutspel, men inte där än. Men med ny energi är inte steget långt för DIF.
DIF 4 EVER "

26 januari 00:13

om det är något som jag verkligen INTE har tid med just nu så är det att vara sjuk. missade träningen i tisdags och kommer missa imorgon, och förmodligen även matchen till helgen. har ju även fixat mitt lilla "minigym" här hemma som jag bara hann köra en gång innan jag blev sjuk.. nej nej nej, jag orkar inte. inte är det bara träningarna jag missar utan även skolan också. startade ju förra veckan med att filma och nu har jag missat snart en hel vecka med redigeringen av filmen. I hate to be sick!!!
anyway, förutom att jag har kollat på shrek den tredje två gånger igår, janne långben the movie två gånger idag och i rymden finns inga känslor (som jag förövrigt inte fattade slutet på), så har jag upplevt paniken som uppstår när man helt plötsligt börjar blöda näsblod idag. hela den historien slutade med att jag ringde till mamma med papperstussar i näsan och frågade om det går att tvätta bort blod ifrån en vit t-shirt.

what so ever, ikväll hade jag tänkte att glo på någon film (igen) efter att pratat med min gos

21 januari 19:47

har mat, chips, godis, glass, dricka OCH hela huset för mig själv. underbar lördag!

21 januari 00:13

https://twitter.com/#!/natranberg

mr. J


17 januari 13:40

trött trött trött trött. och ännu så är det tre skoldagar kvar denna vecka.
filmning står på schemat. nu ska vi lära oss att kunna filma baklänges i sömnen med att veta hur alla inställningar funkar och sedan klippa ihop med ljud och bild. kan bli en riktig upplevelse. imorgon gör vi första försöket i karlstad.
nu back to business, ännu en innebandytext om örnen skall skrivas.

8 januari 21:18

sista dagen på jullov. börjar inte förrs 11:30 i karlstad imorgon, vilket känns ändå helt ok med tanke på att man har vänt på dygnet totalt på grund av alla jvm matcher.
spenderade sista dagen med att spela bingolotto med la familia och blev två sverigelotter rikare. nu ska jag spendera sista kvällen med J som åker hem imorgon med att mysa med litti gott framför en film.

6 januari 2012

har nog aldrig varit så lycklig och stolt över att höra nationalsången som ikväll!

2011endast en del av del grymma händelseran som inträffade 2011. kommer bli ett svårslaget år med det är alltid värt ett försök!

RSS 2.0