20 april 18:17


Grattis på födelsedagen världens bästa lillebror 

14 april 19:54

Igår fyllde världens bästa pappa år. och dagen till äran hade Joakim och jag bakat en tårta till han. idag firade vi lillebror lite i förskott med tacos och några paket eftersom han åker till tyskland imorgon och kommer då inte vara hemma på sin födelsedag.


11 april 21:23

idag började skolan efter sex veckors uppehåll. egentligen började den igår men då skulle vi bara skriva en praktikrapport på 3-4 sidor så man kunde stanna hemma och göra den. imorgon och på fredag är det samma sak, fick välja en varsin fackartikel angående albanien (jag valde så klart sportläget) som vi ska skriva på 4000 tecken tills på fredag så valfri plats att skriva betyder hemma. skönt.  nu har jag precis gjort klart en uppgift i skolan som jag låg fett mycket efter med. men upptäckte att jag inte har bilder på varken systemkameran eller denna dator så kan inte bli helt klar med den förrs imorgon, då jag får åka hem till huset och hämta bilderna. full rulle i skolan på en gång. love it, not. men om två och en halv vecka är det albanien som väntar!!

9 april 13:29

I lördags kom det runt nio brudar till min lägenheten och vi rockade sönder hela placet!! kommer vara en svårslagen kväll som blev lyckad till max. Bra påskafton!
Idag blir det att plugga lite eftersom skolan drar igång på onsdag igen. taggad till tusen, not.


RSS 2.0